Ολυμπιακός: Η σκέψη για συνύπαρξη Χάμες και Φορτούνη

Είναι πολύ πιθανό να δούμε σήμερα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (21:00) να συνυπάρχουν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού οι Χάμες και Φορτούνης.

Ολυμπιακός: Η σκέψη για συνύπαρξη Χάμες και Φορτούνη

Ο Μίτσελ είχε δει ότι το σχήμα με τα τρία «δεκάρια» σε παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες τύπου Παναιτωλικού είχε αποδώσει μια χαρά. Βέβαια, σήμερα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπιέλ, οπότε ο Ισπανός δεν έχει και πολλές επιλογές. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να δούμε σήμερα να συνυπάρχουν στην ενδεκάδα οι Χάμες και Φορτούνης.

Ο Κολομβιανός έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα και ο Μίτσελ μπορεί να ποντάρει πάνω του στο δημιουργικό κομμάτι, έτσι ώστε να βάλει δύσκολα στον Παναιτωλικό και να του κόψει την όποια όρεξη μπορεί να έχει για αποτέλεσμα μέσα στο Καραϊσκάκη. Απ’ ό,τι δείχνουν, όμως, τα πράγματα, ο Χάμες δεν θα είναι μόνος του σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο Φορτούνης αναμένεται να περάσει στα πλάγια και να επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά από αρκετό καιρό. Θυμίζουμε ότι η τελευταία του παρουσία στο αρχικό σχήμα ήταν στις 22 Ιανουαρίου, στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Μασούρα.

Έκτοτε ξανάπαιξε με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Πέμπτη, αφού στα ματς που ακολούθησαν είτε βρισκόταν στον πάγκο είτε εκτός αποστολής. Είναι μία καλή ευκαιρία και για τον Φορτούνη να ξαναδείξει στον Μίτσελ ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί περισσότερο στο υπόλοιπο της σεζόν και όχι μόνο σε παιχνίδια με αντιπάλους επιπέδου Παναιτωλικού.