Super League: Σήμερα το «κυρίως πιάτο» της 22ης αγωνιστικής

Με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων συνεχίζεται σήμερα η 22η αγωνιστική της Super League.

Super League: Σήμερα το «κυρίως πιάτο» της 22ης αγωνιστικής

Πρώτο χρονικά παιχνίδι στις 17:00 στη Λαμία, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΟΦΗ. Η Λαμία έχει κερδίσει μόνο τον Λεβαδειακό φέτος, την 1η Οκτωβρίου! Από εκείνο το ματς ακολούθησαν 15 ανεξαρτήτως έδρας αγώνες, στις οποίες έκανε 6 ισοπαλίες και 9 ήττες! Ο ΟΦΗ δεν έχει δεχθεί γκολ στα 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια και έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό στις τελευταίες 7 αγωνιστικές.

Δεύτερο ματς στις 18:00 στην Τρίπολη. Ο Αστέρας έχει σκοράρει και έχει κερδίσει μόνο τον Παναθηναϊκό στις τελευταίες 5 αγωνιστικές! Σημειώνεται ότι μόλις ένα από τα 21 φετινά παιχνίδια του Αστέρα έχει λήξει με νίκη φιλοξενούμενης ομάδας: το Αστέρας – Άρης 0-2 στις 11 Σεπτεμβρίου. Όλα τα υπόλοιπα ολοκληρώθηκαν είτε με νίκη του εκάστοτε γηπεδούχου, είτε με ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το 0-0 με τον Ολυμπιακό. Αυτή ήταν μόλις η 3η βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Λουτσέσκου (από Ολυμπιακός, ΟΦΗ και Ατρόμητο) στις τελευταίες 11 αγωνιστικές, όπου παραμένει αήττητος και έχει απολογισμό 27 βαθμούς!

Συνέχεια στις 18:30 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, για τους γνωστούς λόγους που οδήγησαν σε αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ ο Λεβαδειακός δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 6 παιχνίδια, διάστημα στο οποίο μετράει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Στις τελευταίες 4 αγωνιστικές έχει σκοράρει μόνο σε βάρος του ΠΑΟΚ και μάλιστα 2 φορές.

Η αυλαία πέφτει στις 21:00 στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμπληρώσει έναν αγωνιστικό γύρο χωρίς ήττα, μετά το 1-2 από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο στις 17 Οκτωβρίου. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν χάσει φέτος μόνο από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, στις 13 αήττητες διαδοχικές αγωνιστικές, μετρούν μόλις 8 νίκες και 5 ισοπαλίες. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός παραμένει αήττητος 3 σερί αγωνιστικές, αλλά μετράει μόλις 3 «τρίποντα» στις τελευταίες 15 αγωνιστικές. Εκτός έδρας πάντως έχει συγκεντρώσει τους 15 από τους 24 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό του.

Το προφίλ της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο (11/2)

ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 0-0

Κυριακή (12/2)

Βόλος - Ατρόμητος 2-1

Άρης - Παναθηναϊκός 1-2

Δευτέρα (13/2)

Λαμία - ΟΦΗ (17:00)

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (18:00)

ΑΕΚ - Λεβαδειακός (18:30)

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός (21:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ