Οντουμπάτζο: «Σβήσαμε ως ομάδα, πρέπει να βρούμε το κουράγιο»

Ο αμυντικός του Άρη, Μόουζες Οντουμπάτζο στάθηκε στον τρόπο που δέχθηκε η ομάδα του το δεύτερο γκολ από τον Παναθηναϊκό.

Οντουμπάτζο: «Σβήσαμε ως ομάδα, πρέπει να βρούμε το κουράγιο»

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο μίλησε για όσα πιστεύει ότι συμβαίνουν στον Άρη, μετά την νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο αμυντικός του Άρη:

«Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν γρήγορα. Από ένα κόρνερ και μια κακή αντίδραση, χάσαμε. Σβήσαμε ως ομάδα σε εκείνη τη φάση κάτι που δεν θα πρέπει να γίνεται. Πρέπει να βρούμε το κουράγιο. Να γίνουμε πάλι ομάδα και να πάρουμε νίκες. Δεν είναι δικαιολογία. Σβήσαμε ως ομάδα. Πρέπει να παίζουμε καλά για ενενήντα λεπτά. Ήταν δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν είχαμε αρκετό χρόνο να εφαρμόσουμε όσα ήθελε ο κ. Τερζής. Περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου μας».

Για το αν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του Άρη στα πλέι οφ: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τόσο μακριά. Να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Πρέπει να κερδίσουμε και θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό».

Για το πως θα αλλάξει η κατάσταση: «Ο κ. Τερζής θα πρέπει να κοιτάξει μαζί με το επιτελείο και εμάς το πως θα αλλάξουμε την κατάσταση. Η σεζόν δεν τελείωσε σήμερα. Όλος ο σύλλογος πρέπει να το αντιληφθεί αυτό. Κάποια παιχνίδια τα κερδίζεις, κάποια τα χάνεις. Θέλουμε δίπλα τον κόσμο μας. Να κάνουμε την έδρα μας φρούριο και να πάρουμε ώθηση».