Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Μπιέλ, Ντόι και Βρουσάι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Εκτός έμειναν οι Μπιέλ, Ντόι και Βρουσάι, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Μπα.

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Μπιέλ, Ντόι και Βρουσάι

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται τη Δευτέρα (13/2, 21:00) ο Ολυμπιακός που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό για να συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα και παράλληλα να ηρεμήσει μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Μίτσελ μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Αγρινιώτες και σε αυτή δεν έχει συμπεριλάβει τον Βρουσάι, τον Μπιέλ και τον Ντόι. Εκτός είναι και ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Αντίθετα στην αποστολή μετά από τρεις μήνες είναι ο Μπα και ο Ανδρούτσος, ενώ επέστρεψε και ο Χάμες.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά.