Ολυμπιακός: «Προσέχουν για να έχουν» με Χουάνγκ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ κινείται πιο συντηρητικά στον Ρέντη μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Μίτσελ δύσκολα θα τον ξεκινήσει με τον Παναιτωλικό την Δευτέρα (13/2, 21.00) στο Καραϊσκάκη. 

Ολυμπιακός: «Προσέχουν για να έχουν» με Χουάνγκ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έχει εξελιχθεί φέτος σε παίκτη – βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό και όποτε κινείται σε χαμηλές στροφές, τότε επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η εικόνα των Πειραιωτών, τόσο στο δημιουργικό κομμάτι, όσο και στο ανασταλτικό.

Ο Νοτιοκορεάτης ήταν σκιά του εαυτού του στην Τούμπα και στη Ν. Φιλαδέλφεια. Συν τοις άλλοις, έβγαλε και σημάδια κόπωσης, όπερ σημαίνει ότι ο Μίτσελ αναγκαστικά του κάνει μία τρόπον τινά διαφορετική διαχείριση μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και δύο μέρες κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και το σκέφτεται πολύ σοβαρά ο Ισπανός τεχνικός για το αν θα τον ξεκινήσει ή όχι με τον Παναιτωλικό.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χουάνγκ αντιμετώπισε και ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στην Τούμπα, υπήρχε κίνδυνος να μην παίξει με την ΑΕΚ, αλλά έσφιξε τα δόντια, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και πήρε φανέλα βασικού.

Η κατάσταση λοιπόν με τον Νοτιοκορεάτη άσο στον Ρέντη είναι «προσέχουμε για να έχουμε». Αν δεν είναι απολύτως καλά, δεν έχει κανένα νόημα ο Μίτσελ να τον ξεκινήσει κόντρα στον Παναιτωλικό.