Ολυμπιακός: Το… βουνό και το ροτέισον του Μαρτίνς

Πολύ βαρύ είναι το πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός με σερί παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και με τον Πορτογάλο να ψάχνει τρόπο να δώσει ανάσες.

Ολυμπιακός: Το… βουνό και το ροτέισον του Μαρτίνς

Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ότι υπήρχε μεγάλη κούραση στην ομάδα και ειδικά σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές όπως οι διεθνείς. Ο Πορτογάλος επιβάλλεται από εδώ και στο εξής και ροτέισον να κάνει και να βρει τρόπο να έχει ανάσες η ομάδα. Την αρχή θα την κάνει με τη Μπέτις, αλλά μετά την προπόνηση της Τετάρτης θα υπάρχει εικόνα για το τι ακριβώς ετοιμάζει.

Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται ενώπιον ενός πολύ δύσκολου προγράμματος και με το ένα παιχνίδι να διαδέχεται το άλλο. Μέχρι την επόμενη διακοπή στις αρχές Οκτωβρίου η ομάδα του Πειραιά θα κληθεί να παίξει έξι παιχνίδια σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, σε διάστημα 18 ημερών.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ανέβει ένα βουνό με σερί δύσκολα ματς και με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται σε όλα αυτά να βρει τρόπο να έχει και φρέσκια την ομάδα. Δεν είναι απλή η διαδικασία, αφού όλα τα ματς έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας, ενώ ο Ολυμπιακός θα κληθεί να παίζει συνεχώς ανά τρεις ημέρες.

Υπάρχει την Πέμπτη το παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Μπέτις και τη Δευτέρα η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου υπάρχει το παιχνίδι κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ την Κυριακή το πρώτο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός θα πάει να παίξει στο Μιλάνο με τη Μίλαν και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Είναι ένα διάστημα «φωτιά» και όλο το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός βγάζει κόπωση και ο Μαρτίνς αναζητεί ήδη το αντίδοτο. Πρέπει πλέον να βάλει σιγά-σιγά στο… κόλπο κι άλλους παίκτες για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει αυτό το βουνό που έχει μπροστά της.