Ρουπ: «Μπορούμε τη νίκη με Παναθηναϊκό - Να σκοράρουμε πρώτοι»

Οι δηλώσεις του Λούκας Ρουπ ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό

Ρουπ: «Μπορούμε τη νίκη με Παναθηναϊκό - Να σκοράρουμε πρώτοι»

Ο Λούκας Ρουπ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, μίλησε για το πώς βιώνει τις πρώτες του ημέρες στη Θεσσαλονίκη αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το τρίποντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά, σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη, τόνισε: “Έχω καταλάβει ότι ο Άρης είναι μεγάλο κλαμπ, με σπουδαία παράδοση και μεγάλη βάση οπαδών. Σε ό,τι αφορά στην ομάδα, είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Και η πόλη είναι πολύ όμορφη! Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές, αλλά δυστυχώς στο πρώτο μου παιχνίδι ηττηθήκαμε”.

Σε ό,τι αφορά στις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: “Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα δούμε πώς θα πάει ο δικός μας αγώνας την Κυριακή, αυτό έχω κατά νου αυτή τη στιγμή”.

Ερωτώμενος τι πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα, για να αλλάξουν τα αποτελέσματα προς το καλύτερο, ήταν φειδωλός: “Είναι δύσκολο να το πω αυτό, γιατί είμαι μιάμιση εβδομάδα στην ομάδα. Γενικότερα, είναι πιο δύσκολο, όταν αλλάζεις προπονητή. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούμε να πάμε καλά με το νέο μας προπονητή. Μπορούμε να νικήσουμε την Κυριακή τον Παναθηναϊκό”.

Ειδικότερα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη, επισήμανε: “Επίσης είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να πω πολλά. Θα πω, όμως, ότι έχουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ως ομάδα για να νικήσουμε. Θα έχουμε και τους οπαδούς στο πλευρό μας κι αυτό θα είναι πλεονέκτημα για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι να σκοράρουμε, κάτι που δεν κάναμε σε προηγούμενα παιχνίδια”.

Για το αν έχει εικόνα από τον Παναθηναϊκό, είπε: “Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα, που παίζει μαν το μαν στο κέντρο. Με καλό rotation από την πλευρά μας και καλές κινήσεις στον κενό χώρο μπορούμε να βρούμε αδύναμα σημεία και να νικήσουμε”.

Κι όσο για το αν ο Άρης έχει τη δυνατότητα άμεσα να βρει λύση στο πρόβλημα του σκοραρίσματος, τόνισε: “Υπάρχουν πολλά να βελτιώσουμε σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε καλούς πλάγιους μεσοεπιθετικούς, έχουμε και καλούς επιθετικούς. Ίσως μπορούμε να παίξουμε περισσότερο από τα πλάγια, με σέντρες