Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται ο Ραμόν για τον Παναιτωλικό

Ο Ραμόν αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (13/2, 21.00).

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται ο Ραμόν για τον Παναιτωλικό

Ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι εναντίον του Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκη την Δευτέρα (13/2, 21.00) σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ.

Προφανώς και ο Ροντινέι θα πάρει φανέλα βασικού απέναντι στους Αγρινιώτες, ωστόσο, αλλαγή θα υπάρξει και στο άλλο άκρο της άμυνας. Θυμίζουμε ότι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Κατά συνέπεια, ο Μίτσελ θα πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα σε Ραμόν και Βρουσάι για τον αντικαταστάτη του Μολδαβού μπακ.

Οι πληροφορίες από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη αναφέρουν ότι ο Ραμόν θα είναι εκείνος που θα κληθεί να παίξει αντί του Ρέαμπτσιουκ και όχι ο Βρουσάι.

Άλλωστε, ο νεαρός Βραζιλιάνος μπακ αποκτήθηκε για να αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει χρόνο συμμετοχής με στόχο φυσικά κάποια στιγμή να μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα.

¨Εως τώρα έχει αγωνιστεί ένα τέταρτο κόντρα στον ΟΦΗ, ένα δεκάλεπτο απέναντι στον ΠΑΟΚ και μπήκε στα τελειώματα του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Εναντίον του Παναιτωλικού λοιπόν, θα του δοθεί η ευκαιρία να πάρει φανέλα βασικού και να δείξει στον Μίτσελ ότι μπορεί να τον υπολογίζει περισσότερο στα ματς που ακολουθούν.