Βαρούχας για δοκάρια: «Διακωμώδηση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας για το μεγάλο ζήτημα της μέτρησης των δοκαριών και τον τρόπο που πρέπει τελικά να γίνεται.

Βαρούχας για δοκάρια: «Διακωμώδηση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Συγκεκριμένα στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας για το μεγάλο ζήτημα της μέτρησης των δοκαριών και τον τρόπο που πρέπει τελικά να γίνεται.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε:

«Το πρόβλημα το μεγάλο θα είναι στα τελευταία παιχνίδια, που οι ομάδες θα πρέπει να παίζουν την ίδια ώρα. Εγώ θα πηγαίνω και θα λέω το δοκάρι είναι πιο κοντό, θα καθυστερεί να ξεκινήσει το παιχνίδι και έτσι θα ξέρουν οι υπόλοιπες ομάδες το αποτέλεσμα από τους άλλους. Και στη περίπτωση του δοκαριού έγινε και αυτό που γίνεται με το VAR. Πήγαν όλοι γύρω - γύρω από τα δοκάρια και άρχισε να λέει ο καθένας τα δικά του και να μετράει. Αυτά είναι ανήκουστα! Θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και να μην ρίχνουμε το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να έχει μαζευτεί τόσος κόσμος στο γήπεδο και να πηγαίνεις εκεί με την μεζούρα που πήρες από τον τροχονόμο. Η διακωμώδηση είναι αυτή εις βάρος του ποδοσφαίρου».