Η Κλαμπ Μπριζ τσέκαρε Ντόι, Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη

Στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός βρέθηκε άνθρωπος της Κλαμπ Μπριζ προκειμένου να τσεκάρει τους Ντόι, Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη.

Η Κλαμπ Μπριζ τσέκαρε Ντόι, Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη

Έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν ότι τα κλαμπ του εξωτερικού έχουν τρομερά αντανακλαστικά στο θέμα του σκάουτινγκ. Αυτό συνέβη και τώρα με τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε περίοπτη θέση βελγικής ομάδας.

Ο ένας είναι ο Ανδρέας Ντόι, ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μίτσελ έχει κερδίσει φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Βασικός έπαιξε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Πειραιά.

Στα επίσημα του γηπέδου στο συγκεκριμένο παιχνίδι βρέθηκε και άνθρωπος της Κλαμπ Μπριζ με σκοπό να τσεκάρει τον Ντόι, ο οποίος είναι ένα από τα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βέλγοι ο Ντόι δεν ήταν ο μοναδικός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που είναι στο… στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ και βρίσκεται υπό παρακολούθηση. Στη λίστα του είναι και οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, οι οποίοι από την αρχή της σεζόν είναι βασικοί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μάλιστα με πολύ καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους. Πρόκειται γι' ακόμα δύο παίκτες που τσέκαρες ο βελγικός σύλλογος και μάλιστα το έκανε σε ένα από τα σημαντικότερα ματς του πρωταθλήματος.