Ατρόμητος: Επιστρέφει τα χρήματα σε όσους αγόρασαν εισιτήριο για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους αγόρασαν εισιτήριο για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (5/2).

Ατρόμητος: Επιστρέφει τα χρήματα σε όσους αγόρασαν εισιτήριο για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε, εφόσον η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (Κυριακή 5/2) θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους φίλους της ομάδας αγόρασαν εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.

Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν πως εφόσον το ματς διεξαχθεί εκ νέου, τα εισιτήρια αυτά θα ισχύουν κανονικά, ενώ αν αποφασιστεί να μην γίνει το παιχνίδι, τότε θα επιστραφούν τα χρήματα στους οπαδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

H ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν προμηθευθεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ ότι:

1) Σε περίπτωση που τα αρμόδια δικαστικά αθλητικά όργανα αποφασίσουν τον εκ νέου ορισμό του αγώνα, τότε θα ισχύσουν κανονικά τα ίδια εισιτήρια με την προϋπόθεση ότι οι κάτοχοι έχουν διατηρήσει στην κατοχή τους το απόκομμα του εισιτηρίου τους.

2) Εφόσον, σε αντίθετη περίπτωση δεν πραγματοποιηθεί ο αγώνας, τότε οι κάτοχοι θα λάβουν κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου το οποίο πλήρωσαν, πάντα όμως με την επίδειξη του αποκόμματος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα επανέλθει με περαιτέρω διευκρινήσεις μετά τις οριστικές αποφάσεις των αρμόδιων δικαστικών αθλητικών οργάνων.»