Χριστοδουλόπουλος: «Αρειανός ο πατέρας μου. Να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη» (vid)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε δηλώσεις του στο κανάλι του Άρη αναφέρθηκε στην μετακίνησή του στους Θεσσαλονικείς.

Χριστοδουλόπουλος: «Αρειανός ο πατέρας μου. Να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη» (vid)

Στο νέο «κεφάλαιο» που άνοιξε στην καριέρα του με τη μετακίνησή του στον Άρη αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μετά την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Έλληνας άσος μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μετακομίσει στους «κίτρινους», τονίζοντας παράλληλα πως πρόθεσή του είναι να ολοκληρώσει εκεί την πορεία του στο άθλημα.

Για τη μεταγραφή του στον Άρη: «Είναι ο έκτος σταθμός, στην πόλη που γεννήθηκα. Στο πρώτο γήπεδο που ήρθα σαν θεατής μικρό παιδί, Πιστεύω ότι θα είναι σημαδιακό. Εφόσον είναι το πρώτο γήπεδο που ήρθα σαν θεατής, εύχομαι να είναι το τελευταίο σαν ποδοσφαιριστής. Όπως είπα και χθες, εύχομαι να κρατήσει αυτή η συνεργασία για περισσότερο»

Για τον πατέρα του που είναι υποστηρικτής του Άρη: «Ο μπαμπάς μου είναι Αρειανός. Το έχω πει και σε παλαιότερες στιγμές. Ζούσε γι' αυτή την ομάδα. Του άρεσε πολύ. Να τον τιμήσουμε και αυτόν»

Για το κίνητρό του να αγωνιστεί στον Άρη: «Το κίνητρο όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα είναι καθημερινό. Από το πώς θα παρουσιαστείς στην προπόνηση, μέχρι και τη συμπεριφορά που πρέπει να έχεις έξω για να αρμόζει στην ομάδα που είσαι. Αυτό το άθλημα σου δίνει τόσα πολλά και πρέπει να το ακολουθείς πιστά για να είσαι σοβαρός και ωραίος. Όπως είπα και χθες να είμαι παράδειγμα, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται το ποδόσφαιρο με μια μεγάλη ομάδα»

Για το τι μπορούν να περιμένουν από εκείνον οι φίλοι του Άρη: «Έχουν δει πολλά πράγματα στο παρελθόν. Τα στοιχεία μου τα έχω και προσπαθώ να τα κρατήσω όσο το δυνατόν γίνεται στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν χρειάζονται υποσχέσεις. Προσπαθώ όπου είμαι να τιμώ το ψωμί μου και θα τα δώσω όλα στο γήπεδο»

Για το ότι ο Άρης περιμένει τα ηγετικά χαρακτηριστικά και την εμπειρία του Λάζαρου: «Γι' αυτό ήρθα»

Για το αν αυτό είναι και το μήνυμα του προς τους φίλους του Άρη: «Αν θα έπρεπε να στείλω ένα μήνυμα, ναι είναι αυτό. Το πιστεύω και το λέω με το χέρι στην καρδιά»

Για τον Παναθηναϊκό: «Θα πάω τώρα στην προπόνηση και θα τα δούμε όλα εκεί»