Τουρσουνίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, έπρεπε να τον κερδίσουμε»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για το ματς της Τούμπας.

Τουρσουνίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, έπρεπε να τον κερδίσουμε»

Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός μίλησε ο Γιώργος Τουρσουνίδης. Στο Metropolis 95,5 σχολίασε τις δηλώσεις του Λουτσέσκου που είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, πως κάποιοι παίκτες έβαλαν τους εαυτούς τους πάνω από την ομάδα και κοιτούν τα δικά τους τα νούμερα και όχι τα νούμερα της ομάδας.

Ο Τουρσουνίδης είπε: «Δεν ξέρω που μπορεί να έχει το μυαλό του ο Λουτσέσκου. Πάει σε κάποιες ενέργειες, ίσως από τον Ολιβέιρα, ίσως από κάποιον άλλο παίκτη. Μπορούν να δώσουν την μπάλα δίπλα για να μπει το γκολ, αλλά δεν το έκαναν. Είναι θέμα; Όχι δεν πρέπει να δημιουργηθεί θέμα. Ποδοσφαιρικά θα μιλήσω, όταν βρίσκεσαι με την ένταση και τους παλμούς στα ύψη, δεν γίνεται εσκεμμένα κάτι από έναν παίκτη. Μπορεί να είναι μία λάθος απόφαση που βγαίνει μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να ωριμάσουμε είπε ο Λουτσέσκου. Μπορεί να είναι και έτσι, έκανε παρατηρήσεις στον Κωνσταντέλια. Ο νεαρός πρέπει να ακούει τον προπονητή. Αλλά εγώ δεν στέκομαι σε αυτό. Υπάρχει ένταση. Το να μην βγουν δύο ενέργειες σε έναν ποδοσφαιριστή, αυτό πιστεύω ότι είναι μέσα στο παιχνίδι, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω ότι κάποιοι παίκτες λειτουργούν για τον εαυτό τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να το κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Όταν σου δημιουργούνται οι προϋποθέσεις. Υστερήσαμε σε αυτό τον τομέα. Ήμασταν πολύ καλοί, μας έλειψε το γκολ.

Για τον Πασχαλάκη δεν θέλω να πω κάτι. Έφυγε από τον ΠΑΟΚ πήγε στον Ολυμπιακό, έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Ίσως προκάλεσε με την συμπεριφορά του στο παρελθόν, όταν είναι σε μία ομάδα και τον τιμάει, δεν πρέπει να λειτουργεί με τέτοιες συμπεριφορές. Είναι ξεκάθαρο αυτό που έγινε. Ο Πασχαλάκης κράτησε με τις επεμβάσεις του τον Ολυμπιακό για να φύγει από την Τούμπα με την ισοπαλία».