Η άποψη του Ντέμη Νικολαΐδη για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Τι είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή της NOVA για το θόρυβο που έχει ξεσηκώσει η απόφαση να μη γίνει ο αγώνας του Ατρόμητου με την ΑΕΚ. 

Η άποψη του Ντέμη Νικολαΐδη για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Θέση για όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Περιστερίου και οδήγησαν στην αναβολή ή ματαίωση της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ πήρε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή που έχει στη NOVA.

Ο παλιός διεθνής επιθετικός είπε ότι θα πρέπει να γίνονται συχνοί έλεγχοι σε όλα τα γήπεδα, επανέλαβε την άποψή του ότι τα ματς θα πρέπει να παίζονται στο γήπεδο και να τιμωρούνται οι υπαίτιες για παραβάσεις των κανονισμών ομάδες αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή «Monday FC»:

«Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Δεν έχω πάει τελευταία στο γήπεδο του Ατρομήτου, αλλά τα δοκάρια ήταν σιδερένια που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν.

Αν είναι λάθος δεν φτιάχνεται εκείνη την ώρα. Έχω μια απορία. Δεν πρέπει να είναι δουλειά της ΑΕΚ, οι τερματοφύλακες μπορεί να το καταλάβουν γιατί σηκώνουν τα χέρια. Το γήπεδο πρέπει να περνάει από έλεγχο από τη Super League. Άρα τον έλεγχο πρέπει να τον κάνει ανά τακτά διαστήματα κάποια επιτροπή για να τσεκάρει αν είναι σωστά ή όχι. Δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να το δείξει.

Η διαφορά ήταν μεγάλη από ό, τι είδα. Είναι υπέρ του αμυνόμενου και κατά του επιτιθέμενου, αυτό το πράγμα μπορεί να ήταν και εναντίον της ΑΕΚ αν είχε πολλές ευκαιρίες. Γιατί η Super League δεν έχει τσεκάρει όλα τα γήπεδα; Μπορεί να είναι και αλλού έτσι. Αν είναι έτσι για πολύ καιρό ο χλοοτάπητας αλλάζει, μπορεί να υπάρξει καθίζηση αλλάζουν τα δεδομένα, κάποιος πρέπει να τα ελέγχει αυτά. Αν είναι η διαφορά 1-2 πόντους είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά αν είναι 5-7 φαίνεται. Το να σκάψεις δεν είναι λύση.

Τα γήπεδα πρέπει να τσεκάρονται πριν το πρωτάθλημα και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να υποχρεώνεται μια ομάδα για να κάνει τον ντεντέκτιβ. Αν ισχύουν αυτά που έχουμε διαβάσει, αν είσαι επιθετικός οι 5 πόντοι είναι μεγάλη διαφορά. Το γκολ του Χάμες στην Τούμπα θα είχε μπει. Πρέπει να υπάρχουν και κανονισμοί. Αυτό το πράγμα πρέπει να γίνεται αυτεπάγγελτα. Έλεγχοι από επιτροπή της Super League σε όλα τα γήπεδα για τα πάντα όχι μόνο για τα δοκάρια.

Εάν κάτι γίνει πρέπει να τιμωρείται η ομάδα, αλλά για να πάρεις τους τρεις βαθμούς, το έχω ξαναπεί, πρέπει να παίξεις στο γήπεδο. Αυτό αφορά μια δική μου άποψη και πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί -και της UEFA- για να γίνει».