Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Ήμουν η ασπίδα σας αλλά αυτό αλλάζει»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη, μέσω skype, πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας. Τους ενημέρωσε πως θα συνεχίσουν με τον Απόστολο Τερζή.

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Ήμουν η ασπίδα σας αλλά αυτό αλλάζει»

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε μέσω skype στους ποδοσφαιριστές στους οποίους μάλιστα ξεκαθάρισε ότι… «ήμουν η ασπίδα σας αλλά αυτό αλλάζει».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό του οποίου οι παίκτες έπαιξαν με πάθος σε αντίθεση με σας που οι περισσότεροι έδειξαν αδιαφορία. Δύο συμβόλαια δικά σας είναι όλη η ομάδα του Ιωνικού. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν κάποιος έχει συμβόλαιο δύο ή τριών χρόνων. Αν δεν καταλάβει πού βρίσκεται θα φύγει. Αυτοί που δείχνουν να μην ξέρουν που παίζουν, θα φύγουν. Αυτό τελειώνει εδώ.

Είναι δική σας δουλειά να αλλάξετε την κατάσταση. Έχει τελειώσει η ανοχή και η υπομονή μου. Βρείτε τρόπο να αλλάξετε την κατάσταση και περιμένω να δω την αλλαγή από τον αγώνα της Κυριακής. Να δω να ματώνει η φανέλα. Αυτό που δεν θα παίξει με πάθος δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Δεν θέλω να ξαναδώ αδιάφορο παίκτη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Απόστολο Τερζή επισημοποιώντας έτσι ότι θα είναι στον πάγκο της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια: «Θα τον σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί του σαν επαγγελματίες».