Ίνγκασον: «Δεν ήθελαν να γίνει το ματς»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Σβέριρ Ίνγκασον επιτέθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού για τη στάση τους στην υπόθεση του υβριστικού πανό στις εξέδρες της Τούμπας πριν από το ματς

Ίνγκασον: «Δεν ήθελαν να γίνει το ματς»

Ο Σβέριρ Ίνγκασον εξαπέλυσε επίθεση στους παίκτες του Ολυμπιακού για την στάση που τήρησαν στην υπόθεση με το υβριστικό πανό τονίζοντας ότι από την αρχή δεν ήθελαν να γίνει το ματς!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Υπήρχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει το ματς και αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν ματς που ακολουθούν και σίγουρα παραμένουμε στην διεκδίκηση του τίτλου, θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με την σειρά».

Για την συνομιλία που είχε με τον Παπασταθόπουλο: «Το περιμέναμε από την αρχή ότι δεν ήθελαν να παιχτεί αυτό το παιχνίδι. Εγώ ειλικρινά πρώτη φορά βιώνω μια τέτοια στάση από μια ομάδα, από την αρχή περιμέναμε αυτή την στάση».

Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου: «Αν ο κόουτς είπε κάτι τέτοιο δεν μπορώ να διαφωνήσω. Είμαστε μια πάρα πολύ ενωμένη ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».