Μίτσελ: «Ο Χάμες είχε ενοχλήσεις στο ημίχρονο, δεν σκέφτηκα να μην βάλω τον Πασχαλάκη στην Τούμπα»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Μίτσελ στη συνέντευξή Τύπου, μετά την ισοπαλία της Τούμπας, μίλησε για την παρουσία του Πασχαλάκη αλλά και την αλλαγή του Χάμες.

Μίτσελ: «Ο Χάμες είχε ενοχλήσεις στο ημίχρονο, δεν σκέφτηκα να μην βάλω τον Πασχαλάκη στην Τούμπα»

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην Τούμπα (0-0), με τον Μίτσελ να κάνει λόγο για «δίκαιο αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε το ματς» στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Πειραιωτών:

Είστε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που και πάλι ήταν κορυφαίος ο Πασχαλάκης;

Κάναμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι στη συνέχεια το ελέγξαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε το ίδιο καλά. Ο Πασχαλάκης πάντα μας βοηθάει με τις αποκρούσεις του και είναι σημαντικό σε ένα τέτοιο παιχνίδι να έχουμε έναν τερματοφύλακα που να μπορεί να σταθεί στο ύψος του αγώνα. Ο Πασχαλάκης μας βοήθησε πολύ στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα. Από το σημείο που βγάλαμε τον Χάμες γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις δεν σταθήκαμε τόσο καλά, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Σκεφτήκατε να μην βάλετε τον Πασχαλάκη στο παιχνίδι λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα; Επίσης ο διαιτητής δικαιολόγησε τη φασαρία που έγινε πριν το ματς από τον επίσημο Ολυμπιακό;

Όχι δεν σκέφτηκα να μην τον βάλω στο παιχνίδι. Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει ότι ο Πασχαλάκης είναι ο τερματοφύλακας μας για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εγώ δεν έχω πει κάτι για τον διαιτητή και δεν τους σχολιάζω εκτός αν έχω να πω κάτι καλό. Μακάρι σε τέτοια ματς να υπάρξουν Έλληνες διαιτητές. Ποτέ δεν παραπονιέμαι για τους διαιτητές.

Ο ΠΑΟΚ προς το τέλος του αγώνα πήρε ρίσκα για να πάρει το παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν το έκανε. Δεν θεωρείτε ότι θα έπρεπε και ο Ολυμπιακός να κάνει κάτι ανάλογο;

Πραγματικά λυπούμαστε αν δεν άρεσε σε κάποιον το παιχνίδι που κάναμε. Στο Καραϊσκάκη παίξαμε καλυτέρα αλλά χάσαμε. Δεν σημαίνει ότι δεν παίξαμε για τη νίκη. Λυπούμαστε αν δεν πείσαμε ότι πηγαίναμε για κάτι καλύτερο, αλλά πάντα παίζουμε για τη νίκη. Στα τελευταία 10-15 λεπτά ο ΠΑΟΚ μας πίεσε περισσότερο. Είχε περισσότερη δύναμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν προσπάθησε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν πήρε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι στο πρωτάθλημα;

Όταν παίζεις δεν θέλουμε να φαίνεται ότι υπάρχει μία ομάδα μόνη της. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι μένουμε κοντά στη βαθμολογία και θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο. Σαν προπονητής ξέρετε ότι έχω την επιθυμία και την πρόθεση να κερδίζω και με αυτή τη βάση προετοιμάζω τα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με ένα μεγάλο μειονέκτημα και τώρα όχι μόνο έχει μειωθεί, αλλά είμαστε μέσα στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο.

Η αλλαγή του Χάμες οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό;

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μας ανέφερε ότι έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θελήσαμε να τον προστατέψουμε γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και δεν θέλαμε να τον χάσουμε.