ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης άφησε τη σφραγίδα του στην Τούμπα. Από κοντά και οι Χάμες (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) και Ροντινέι (στο δεύτερο μέρος).

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Στάθηκε στο ύψος του στην Τούμπα. Περισσότερο από κάθε άλλον ερυθρόλευκο που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ξαναέδωσε λύσεις όταν ο Ολυμπιακός ζορίστηκε, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Του πήρε λίγο χρόνο για να μπει στο ματς, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε ολοένα και περισσότερες πρωτοβουλίες. Όταν είχε απέναντί του τον Ζίβκοβιτς, είχε αρκετές «απαντήσεις» απέναντι στον Σέρβο. Περισσότερο φάνηκε στο β' μέρος.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Έδωσε αρκετές μάχες με τον Ολιβέιρα, σε άλλες βγήκε νικητές, σε άλλες όχι. Κατέθεσε την ψυχή του σε ακόμη ένα ματς.

ΝΤΟΪ: Αν εξαιρεθεί το «τσαφ» στη φάση του Κουλιεράκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, στη συνέχεια είχε μία καλή παρουσία.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Ο Μολδαβός πρόσθεσε ακόμη μία κακή βραδιά τους τελευταίους μήνες. Ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα ειδικά στο πρώτο 20λεπτο.

ΕΜΒΙΛΑ: Δέχτηκε αρκετές κλοτσιές, λίγο έλειψε ο Αουγκούστο να τον στείλει στο νοσοκομείο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα. Τις περισσότερες φορές πήρε τις σωστές αποφάσεις.

ΧΟΥΑΝΓΚ: Χρειάστηκε λίγα λεπτά για να προσαρμοστεί στο ματς, πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, θα μπορούσε να δώσει περισσότερα πράγματα, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι ότι για ακόμη μία φορά έδωσε το 100%. Kι ας μην ήταν ο Χουάνγκ που ξέραμε. Δεν παράτησε καμία φάση, ασχέτως αν δεν του βγήκε το παιχνίδι.

ΜΠΙΕΛ: Είχε καλές και κακές στιγμές ο Ισπανός, από τον οποίο όμως ο Μίτσελ σε τέτοια ματς έχει περισσότερες απαιτήσεις. Υπήρχαν πάντως στιγμές που ανησύχησε τους αντιπάλους του.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Σκιά του εαυτού του ο Έλληνας εξτρέμ. Αν εξαιρεθεί το κλέψιμό του στο λάθος που έκανε ο Ντάντας και λίγο έλειψε να σκοράρει ο Χουάνγκ, κατά τ’ άλλα δεν υπάρχει κάτι άλλο να θυμόμαστε.

ΧΑΜΕΣ: Στο κακό πρώτο 20λεπτο, μόνο αυτός (και ο Πασχαλάκης) ήταν ο παίκτης που προσπαθούσε να βγάλει μπροστά τον Ολυμπιακό. Είχε και το δοκάρι στο 22’, ενώ όσο άντεχαν τα πόδια του, έδινε την εντύπωση ότι με το μαγικό του αριστερό πόδι θα μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους. Κουράστηκε στα μισά του δευτέρου μέρους και δικαιολογημένα βγήκε στο 80’.

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Έτρεξε πολύ, πίεσε αρκετά, έδωσε μάχες με τους Κουλιεράκη και Ίνγκασον. Δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε, αλλά σίγουρα δεν ήταν σε καμία περίπτωση στη λίστα με τους παίκτες που δεν τράβηξαν στην Τούμπα. Ο Γαλλοκονγκολέζος έβγαλε διάθεση στο χορτάρι και το πάλεψε το ματς. Σίγουρα όμως δεν απείλησε.

ΚΑΝΟΣ: Έκανε ντεμπούτο σε μία δύσκολη έδρα και φάνηκε ότι θέλει τον χρόνο του για να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του. Υπήρχαν στιγμές που δεν συνεννοούταν π.χ. με τον Ελ Αραμπί. Δεν έδωσε τις απαραίτητες βοήθειες επιθετικά.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δεν ήταν τόσο επιδραστικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού από το 75’ και μετά και σε αυτό δεν ευθύνεται ο ίδιος, αλλά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες ήταν σε θέση άμυνας.

ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να κρατήσει τον ΠΑΟΚ μακριά από την εστία του. Κέρδισε πάντως κάποιες μονομαχίες.

ΡΑΜΟΝ: Μπήκε στο 80’ για να δώσει φρεσκάδα, ο Μίτσελ τον χρησιμοποίησε μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία για να βγάλει σε μία αντεπίθεση – φαρμάκι τον Ολυμπιακό, έκανε κακή πάσα. Θέλει τον χρόνο του.