Σπανός: «Eίπα στον Μελισσανίδη «πάμε να παίξουμε» και μου είπε ότι πρέπει να κερδίσει το ματς...»

Ο Γιώργος Σπανός μιλώντας στο Οpen αποκάλυψε το περιεχόμενο τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντας ότι εκείνος του είπε πως «πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα» στην έκκληση του «πάμε να παίξουμε«. Από την AEK «απάντησαν» ότι ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών ζήτησε να μην κατατεθεί ένσταση...

Σπανός: «Eίπα στον Μελισσανίδη «πάμε να παίξουμε» και μου είπε ότι πρέπει να κερδίσει το ματς...»

Οι αντεγκλήσεις μεταξύ ιθυνόντων του Ατρόμητου και της AEK συνεχίστηκαν αρκετές ώρες μετά την οριστική αναβολή του αγώνα.

O Γιώργος Σπανός μιλώντας στην τηλεοπτική συχνότητα του Open ανέφερε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν παρθεί η απόφαση για μη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Mάλιστα αποκάλυψε το. περιεχόμενο της:


«Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα πως ξέρω ως ΑΕΚ πρεσβεύεις κάτι άλλο και μία άλλη φιλοσοφία, που έχει δείξει στο παρελθόν. Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε σχετικά ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών.

Από την AEK σχολίασαν ότι ο Σπανός ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης»ΠΑΕ να μην κάνει ένσταση ο «δικέφαλος» για να εισπράξει τηναπάντηση ήταν «πως είναι δυνατόν να μη γίνει ένσταση όταν η κ. Κοξενογλου όπου σταθει κι όπου βρεθεί καταφέρεται κατά της ΑΕΚ.

Με τελευταίο παράδειγμα την προκλητική συμπεριφορά στο τελευταίο Δ. Σ της Λίγκας…»