Ατρόμητος – ΑΕΚ: Δεν γίνεται το ματς λόγω ασυμμετρίας στο ύψος της μίας εστίας!

Ο διαιτητής Μανούχος με τους βοηθούς του και τους αρχηγούς των Ατρομήτου και ΑΕΚ ήλεγξαν το ύψος των δύο εστιών και φαίνεται ότι υπάρχει ασυμμετρία που οδηγεί στην αναβολή. 

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Δεν γίνεται το ματς λόγω ασυμμετρίας στο ύψος της μίας εστίας!

Τελικά το ματς του Ατρομήτου με την ΑΕΚ δεν θα διεξαχθεί, καθώς δεν αποκαταστάθηκε το ύψος των εστιών στο μισάωρο που ορίζει ο κανονισμός, σύμφωνα με τον επιτόπιο έλεγχο που έκαναν ο διαιτητής Μανούχος με τους βοηθούς τους και έχοντας παρόντες τους δύο αρχηγούς Ανδρέα Γιαννιώτη και Σέρχιο Αραούχο.

Στη μία εστία το ύψος ήταν χαμηλότερο από το όριο που υπάρχει στον κανονισμό και είναι στα 2.44μ.

Σύμφωνα με την πλευρά του Ατρομήτου, οι διαιτητές έκαναν έλεγχο σε επτά σημεία της εστίας και πως στα έξι εξ αυτών το ύψος είναι το προβλεπόμενο. Στο ένα όμως υπάρχει απόκλιση 2 εκατοστών.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της κατέθεσε σχετική ένσταση, όπερ σημαίνει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η τύχη του ματς να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για το ύψος και των δύο εστιών. Το ματς ξεκινούσε στις 17.30 και μέσα σε μισή ώρα βάσει του κανονισμού, θα έπρεπε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί η λύση, αλλά ο Μανούχος και οι βοηθοί του αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι λόγω της μικρής απόκλισης που υπήρχε σε ένα σημείο της μίας εστίας.