Ολυμπιακός: Να τα φέρει όλα... Τούμπα

Ο Μίτσελ ρίχνει όλα τα «ισχυρά χαρτιά» στη «σκακιέρα» της Τούμπας για να πάρει ο Ολυμπιακός το διπλό επί του ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Να τα φέρει όλα... Τούμπα

Ο Μίτσελ έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Κι αυτό γιατί την περασμένη εβδομάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τα λεγόμενα «βαριά χαρτιά» του. Ο Παπασταθόπουλος, που είχε κάποιες ενοχλήσεις από το ματς με τον ΟΦΗ, μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την Παρασκευή και είναι κανονικά στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για να πάρει φανέλα βασικού δίπλα στον Ντόι.

Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία για τον Μίτσελ είναι να εμφανιστούν τρεις ποδοσφαιριστές του σε καλή βραδιά. Εννοείται ότι θέλει άπαντες να δώσουν το 100%, αλλά υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να... ξεχαρβαλώσουν την ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ, η οποία προφανώς και έχει αδυναμίες.

Ο Χάμες, ο Μπιέλ και ο Χουάνγκ είναι οι τρεις παίκτες που θα κληθούν να σηκώσουν πολύ μεγάλο βάρος στο δημιουργικό κομμάτι. Για τον Κολομβιανό σούπερσταρ τα λόγια είναι περιττά για το τι μπορεί να κάνει με το αριστερό του πόδι. Ο Μπιέλ παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες με τον ΟΦΗ έδειξε ότι βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να είναι μέσα στις φάσεις και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Ο Μίτσελ ζητάει το ίδιο πράγμα από τον Ισπανό. Να πατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην περιοχή του Κοτάρσκι. Ο Χουάνγκ θα είναι ο συνδετικός κρίκος άμυνας και μεσαίας γραμμής μαζί με τον Εμβιλά και ο άνθρωπος που θα κουβαλήσει την μπάλα και θα κινηθεί κάθετα για να δημιουργήσει ρήγματα στην «ασπρόμαυρη» άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό για τον Μίτσελ να κυριαρχήσει ο Ολυμπιακός στον άξονα της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου και ο ΠΑΟΚ δείχνει αρκετά ισχυρός...