Ολυμπιακός: Πάντα στο μυαλό του Μίτσελ ο Κανός για Τούμπα, αλλά και ο Μασούρας!

Ορισμένες κινήσεις του Μίτσελ όλη την εβδομάδα «φωτογράφιζαν» ότι δεν έχει φύγει από το μυαλό του να ξεκινήσει ο Σέρτζι Κανός στο ματς της Τούμπας (5/2, 20.30). Φαβορί παραμένει ο Μασούρας.

Ολυμπιακός: Πάντα στο μυαλό του Μίτσελ ο Κανός για Τούμπα, αλλά και ο Μασούρας!

O Σέρτζι Κανός έπιασε λιμάνι πριν από λίγες μέρες και είναι έτοιμος να παίξει ανά πάσα ώρα και στιγμή, εφόσον το αποφασίσει ο Μίτσελ. Ο Ισπανός εξτρέμ που έκανε κανονικά προπονήσεις με την Μπρέντφορντ το προηγούμενο διάστημα, από τις πρώτες του μέρες στον Ρέντη έδειξε στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει - εφόσον το θελήσει ο Μίτσελ - ακόμα και για το αρχικό σχήμα στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5/2, 20.30).

Η αίσθηση που έδωσε ο Μίτσελ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους», ήταν ότι όντως το σκέφτεται να τον ξεκινήσει. Από την άλλη, είναι λογικό να έχει κάποιους ενδοιασμούς, καθώς ακόμα δεν έχει μάθει καλά-καλά το παιχνίδι των συμπαικτών του.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι εκείνος που δοκιμάστηκε περισσότερες φορές στις δοκιμές με τους «βασικούς». Ακόμη, όμως, δεν έχει αποκαλύψει ο Μίτσελ στο 100% το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για τη μία πτέρυγα της επίθεσης. Φαίνεται ότι η παρουσία του Κανός στον Ρέντη τις προηγούμενες μέρες είναι εκείνη που τον βάζει σε... ευχάριστους μπελάδες.

Όσο για τον Ζούμερ Μπουτούτσι; Και ο Κοσοβάρος έχει βάλει σε σκέψεις τον Μίτσελ. Ο Ισπανός έχει μείνει ευχαριστημένος και από το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, βάσει των όσων παρουσιάζει στις προπονήσεις.

Οι απαντήσεις θα δοθούν περίπου τρεις ώρες πριν από τη σέντρα, τη στιγμή δηλαδή που έχει σκοπό ο Μίτσελ να αποκαλύψει στους παίκτες του την ενδεκάδα.