Ολυμπιακός: Μετράει αντίστροφα ο Τουρέ

Ο Ιβοριανός έβγαλε και πάλι ένα μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και φουλάρει για την πλήρη ένταξη του στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Μετράει αντίστροφα ο Τουρέ

Το παραδέχτηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης πως η κούραση έπαιξε τον ρόλο της και ότι αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές του που είχαν θέμα κόπωσης. Έτσι τη Δευτέρα τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά. Το απόγευμα υπήρχε προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όμως, οι διεθνείς είχαν πάρει ρεπό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την Τρίτη θα ανεβάσει στροφές στον Ρέντη ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπέτις. Ο Πορτογάλος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την πίστη και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του γνωρίζοντας ότι έχοντας ως αντίπαλο τους και την κόπωση το επίτευγμα τους ήταν ήδη πολύ μεγάλο.

Το τι ακριβώς θα κάνει με την ενδεκάδα ο Πορτογάλος κόουτς είναι κάτι που θα το δούμε την Τρίτη. Πάντως αυτό που διαρρέεται είναι πως θα προχωρήσει σε αλλαγές, αλλά μη φανταστείτε πως θα… ξηλώσει τα πάντα. Δεν είναι προπονητής που του αρέσει να τα αλλάζει όλα.

Εκείνο που κρατάμε από τη Δευτέρα είναι πως ο Γιάγια Τουρέ έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης με την ομάδα. Έτσι κι αλλιώς η ένταση του δεν ήταν μεγάλη, αλλά σιγά-σιγά ενσωματώνεται με το υπόλοιπο σύνολο. Ο Ιβοριανός στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα του, ενώ όλες αυτές τις ημέρες έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. Όπως λένε χαρακτηριστικά και στον Ρέντη ο Τουρέ «μετράει αντίστροφα» για την επιστροφή στη δράση.