Ολυμπιακός: Τα σχέδια του Μίτσελ για την Τούμπα

Ο Μίτσελ φαίνεται ότι δύσκολα θα προχωρήσει σε εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5/2, 20.30).

Ολυμπιακός: Τα σχέδια του Μίτσελ για την Τούμπα

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τούμπας ολοκληρώθηκε και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στις επιλογές του Μίτσελ για την ενδεκάδα. Επιλογές που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν κάποια... οσμή έκπληξης.

Ο Ισπανός τεχνικός θα αφήσει φυσικά στην άκρη το σχήμα με τα τρία «δεκάρια» και το ερώτημα έχει να κάνει με το αν θα ξεκινήσει τον Σέρτζι Κανός ή τον Ζούμερ Μπουτούτσι. Και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα προπονούνται κανονικά, δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα φυσικής κατάστασης και αν τους το ζητήσει ο προπονητής, τότε θα είναι σε θέση να βοηθήσουν από την αρχή.

Ουσιαστικά οι περισσότερες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες». Δηλαδή, οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Χάμες και Μπακαμπού φαίνεται ότι δεν κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα μένει να φανεί από τον Μίτσελ αν θα ρίξει στη μάχη τον Γιώργο Μασούρα από το ξεκίνημα ή θα δώσει τη θέση στο ένα «φτερό» της επίθεσης στον Σέρτζι Κανός ή στον Μπουτούτσι. Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός έδειχνε στις προπονήσεις σαν να ήθελε με κάποιον τρόπο να χωρέσει και τον Ντιαντιέ Σαμασέκου. Δύσκολα ωστόσο ο Αφρικανός χαφ θα καταφέρει να μπει... σφήνα στις αρχικές επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού!

Την οριστική του απόφαση για την ενδεκάδα θα την ανακοινώσει ο Μίτσελ στους παίκτες του περίπου τρεις ώρες πριν από τη σέντρα.