Με Κανός και Μπουτούτσι η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τούμπα

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Κανονικά έχουν συμπεριληφθεί σε αυτήν οι Κανός, Μπουτούτσι.

Με Κανός και Μπουτούτσι η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τούμπα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό (5/2) πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Μίτσελ ανακοίνωσε και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Όπως αναμενόταν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού Κανός και Μπουτούτσι θα ταξιδέψουν κανονικά με την υπόλοιπη στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Σισέ, Μαρσέλο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν είναι στη διάθεση του Μίτσελ γι’ αυτή την αναμέτρηση. Επίσης στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο Γκάρι Ροντρίγκες για τον οποίο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα πως φεύγει για την Τουρκία. Εκτός έχει μείνει ακόμη και ο Θανάσης Ανδρούτσος, αλλά ο Ουσεϊνού Μπα που ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.