Εμβιλά για Ελ Αραμπί: «Να γίνει σαν τον Ζλάταν» (vid)

Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε για τα γενέθλια του αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Εμβιλά για Ελ Αραμπί: «Να γίνει σαν τον Ζλάταν» (vid)

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή (3/2) ημέρα για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός στράικερ έχει τα γενέθλια του και έγινε 36 ετών και στον Ρέντη ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Ο «μπομπέρ» των πρωταθλητών Ελλάδας εκτός από πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι πολύ αγαπητός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών.

Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια και είναι ένα πρόσωπο που το σέβονται άπαντες. Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε στη Nova για τα γενέθλια του Ελ Αραμπί και του ευχήθηκε να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 42 του σαν τον Ζλάταν.

«Ο Γιουσέφ ο αρχηγός μας έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 36 ετών. Του εύχομαι μακροζωία, υγεία και ευτυχία! Να πετυχαίνει τους προσωπικούς στόχους, της οικογένειας του, αλλά και της ομάδας φυσικά. Να βάζει πολλά, να μας βοηθάει γιατί είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας.

Του εύχομαι να παίζει ποδόσφαιρο για έξι χρόνια ακόμα μέχρι τα 42, όπως ο Ζλάταν. Δεν βλέπω το λόγο να μην τα καταφέρει. Τον θέλουμε μαζί μας να πετυχαίνει στόχους, κυρίως όμως υγεία και ευτυχία για εκείνον και την οικογένεια του», είπε ο Γιαν Εμβιλά.