Οι οκτώ διαφορετικοί σκόρερ του Ολυμπιακού

Επιθετική πολυφωνία για τους «ερυθρόλευκους» που παίρνουν γκολ απ’ όλους τους παίκτες τους και απ’ όλες τις γραμμές τους.

Οι οκτώ διαφορετικοί σκόρερ του Ολυμπιακού

Ίδρωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για να πάρει τη νίκη και να κάνει το τρία στα τρία. Το πέτυχε, όμως, αυτό χάρη στην προσπάθεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι Πειραιώτες με ένα γκολ του Μπίμπαρς Νάτχο έκαναν το 2-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και έβαλαν άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι τους.

Από αυτά τα πρώτα τρία παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα προκύπτει και ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει οκτώ φορές μέχρι τώρα, ενώ η εστία του έχει παραβιαστεί μόλις μία αυτή από τον Τόνσο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οκτώ γκολ στο ενεργητικό του ο Ολυμπιακός τα οποία έχουν προέλθει από οκτώ διαφορετικούς σκόρερ και είναι σημαντικό αυτό για την ομάδα του Πειραιά. Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό «καθάρισε» με εκείνο το φάουλ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα σκόραραν οι Φορτούνης, Γκερέρο, Ελαμπντελαουί, Μεριά και Ποντένσε στην πιο άνετη και ευρεία νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν δύο χαφ οι Καμαρά και Νάτχο.

Κι όλα αυτά ενώ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου φαινόταν πως το… κουπί στο σκοράρισμα το τράβαγαν δύο ποδοσφαιριστές. Λάζαρος και Γκερέρο ήταν εκείνοι που έβρισκαν το δρόμο προς τα δίχτυα συνεχώς και αναζητούνταν λύση κι από αλλού. Πλέον ο Ολυμπιακός παίρνει γκολ απ’ όλους και το σημαντικό είναι πως παίρνει γκολ και από όλες του τις γραμμές. Έχουν σκοράρει αμυντικοί, χαφ, εξτρέμ και φυσικά ο επιθετικός ο Γκερέρο. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει ένα χαμένο πέναλτι με τον Φορτούνη.