Ολυμπιακός: Το δίδυμο στην άμυνα δύσκολα θα αλλάξει στην Τούμπα

Η δοκιμή με Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας δύσκολα θα γίνει πράξη στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5/2, 20.30).

Ολυμπιακός: Το δίδυμο στην άμυνα δύσκολα θα αλλάξει στην Τούμπα

Ο Μίτσελ δύσκολα θα προχωρήσει σε εκπλήξεις στην ενδεκάδα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (5/2, 20.30).

Έγινε κάποια στιγμή στις προπονήσεις μία δοκιμή με τον Γιαν Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας, αλλά δύσκολα θα το δούμε στην πράξη. Κατά κάποιο τρόπο, ο Γάλλος αμυντικός χαφ αναγκαστικά οπισθοχώρησε σε μία δοκιμή.

Από τη μία ήταν ο Σισέ που είχε μείνει εκτός προπονήσεων και από την άλλη ο Παπασταθόπουλος που είχε κινηθεί λίγο πιο χαλαρά στις προπονήσεις μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ωστόσο, ο Σωκράτης έχει τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ και όλα δείχνουν ότι εκείνος είναι που θα περάσει στο πλευρό του Ανδρέα Ντόι στο ματς της Τούμπας.

Κατά συνέπεια, ο Εμβιλά θα βρεθεί κανονικά στη θέση του, έχοντας δίπλα του τον Χουάνγκ Ιν Μπομ.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο (4/2) στον Ρέντη, έτσι ώστε να υπάρχει μία εικόνα για το αν ο Μίτσελ έχει κάποιον κρυφό άσο στο μανίκι του, τύπου Ντιαντιέ Σαμασέκου που έκανε πολύ καλό ματς πριν από δέκα μέρες στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο.

Η τετράδα της άμυνας πάντως αναμένεται να είναι με Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ.