Αστέρας Τρίπολης: Με μία αγωνιστική και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας

Με ποινή μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός.

Αστέρας Τρίπολης: Με μία αγωνιστική και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας

Ο Ματίας Ιγκλέσιας είχε κληθεί από τα πειθαρχικά όργανα για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό και η ποινή που του επιβλήθηκε τελικά είναι τιμωρία μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος χαφ θα χάσει το ματς των Αρκάδων με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (5/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«ΠΡΟΣ IGLESIAS MATIAS WALTER (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με παρόντα τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο, IGLESIAS MATIAS WALTER, εν συνεχεία της υπ. Αριθμ. Πρωτ. 4345_2023 πειθαρχικής δίωξης του Αναπληρωτή Υπευ. Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό την πράξη της ανάρμοστης διαγωγής σε θεατές (άρθρα 1, 2, 10 παρ. 1 περ. α Ι΄, 2 περ. α, 5 περ. στ ιι, 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, την 3η Φεβρουαρίου 2023. (αγώνας της 30-1-2023 ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Πειθαρχική δίωξη 4345_2023)».