Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Βάσκο για Χάμες και η αποθέωση του Πογιέτ

Η Βάσκο ντα Γκάμα φέρεται έτοιμη να κάνει επίσημη πρόταση στον Χάμες Ροντρίγκες για να τον πάρει από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Γκουστάβο Πογιέτ αποθέωσε τον Κολομβιανό σταρ.

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Βάσκο για Χάμες και η αποθέωση του Πογιέτ

Το μέγεθος του Χάμες Ροντρίγκες είναι πολύ μεγάλο και στο εξωτερικό σε καθημερινή βάση ασχολούνται μαζί του, με τα κατορθώματα του στον Ολυμπιακό, αλλά και με το μέλλον του. Στη Βραζιλία υπάρχει σημερινό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Βάσκο ντα Γκάμα σκοπεύει να κάνει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστής για να τον αποκτήσει.

Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι με τους Πειραιώτες να διατηρούν το δικαίωμα επέκτασης του γι' ακόμα έναν χρόνο και οι Βραζιλιάνοι όπως αναφέρουν έχουν βρει χορηγούς για να τους ενισχύσουν οικονομικά και να μπορέσουν να αποκτήσουν τον Κολομβιανό σούπερ σταρ.

Κατά τα άλλα ο Γκουστάβο Πογιέτ που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ μίλησε στο Caracol Radio για τον Χάμες Ροντρίγκες και τόνισε πως είναι απαραίτητος για τον Ολυμπιακό. «Όταν τον απέκτησε ο Ολυμπιακός είχε πολύ μεγάλο αντίκτυπο, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε. Ο Χάμες είναι πολύ καλά και επηρεάζει πολύ το παιχνίδι του Ολυμπιακού», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Στη συνέχεια τόνισε πως θα βρεθεί την Κυριακή στην Τούμπα και θα έχει την ευκαιρία να τον δει ξανά. «Την Κυριακή θα τον δω ξανά, παίζει ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τον αγαπούν πολύ εδώ. Το παιχνίδι που επηρέασε περισσότερο λόγω και προσωπικότητας ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό. Ήταν εντυπωσιακό αυτό που έκανε σε εκείνο το παιχνίδι και ανέβασε πολύ τη δημοτικότητα του. Επηρεάζει πολύ το αποτέλεσμα ενός αγώνα», ανέφερε ο Γκουστάβο Πογιέτ για τον Χάμες Ροντρίγκες.