Χαλίλοβιτς: «Πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά ο Άρης δεν προσέφερε όσα είχαμε συμφωνήσει»

Ο Αλέν Χαλίλοβιτς με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στους λόγους που χάλασε το deal με τον Άρη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο σύλλογος δεν τήρησε την αρχική συμφωνία.

Χαλίλοβιτς: «Πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά ο Άρης δεν προσέφερε όσα είχαμε συμφωνήσει»

Ο Αλέν Χαλίνοβιτς απασφάλισε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν -ανέφεραν πως δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις- λίγες ημέρες μετά το «ναυάγιο» με τον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος Κροάτης χαρακτήρισε ψευδή τα όσα γράφτηκαν για το γεγονός πως δεν πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις και ανέφερε πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δεν τήρησε τα όσα είχαν συμφωνήσει σε πρώτο βαθμό προφορικά.

«Μετά από όλα τα ψέματα που διάβασα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι:

Δεν είναι αλήθεια ότι δεν πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις, τις πέρασα. Η… πραγματική αλήθεια είναι ότι δεν φτάσαμε σε μια συμφωνία γιατί η ομάδα δεν έφτασε την προσφορά του στο συμβόλαιο, την οποία είχαμε συμφωνήσει προφορικά νωρίτερα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη με πίστη ότι θα υπογράφαμε με βάση όλα όσα μου είχαν υποσχεθεί. Δυστυχώς, οι άνθρωποι που έκατσαν στο τραπέζι μαζί μου, μου άλλαξαν την ιστορία.

Ο πρόεδρος ούτε καν που εμφανίστηκε, παρά το γεγονός ότι με προσκάλεσε να πάω, παρά το γεγονός ότι τελείωσα το συμβόλαιο που είχα με την προηγούμενη ομάδα μου και τον εμπιστεύθηκα.

Αυτό είναι απλώς μια ένδειξη ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν σοβαρές. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα»
, αναφέρει ο Χαλίλοβιτς.