Σισέ: «Ήταν παιδικό μου όνειρο…»

Ο 23χρονος στόπερ μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Σισέ: «Ήταν παιδικό μου όνειρο…»

Στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης κλήθηκε ο Παπέ Σισέ. Ο στόπερ του Ολυμπιακού μάλιστα ήταν και στην τελική 18άδα για το ματς με τη Μαδαγασκάρη, αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει χάσει έδαφος στους «ερυθρόλευκους» λόγω της κακής του παρουσίας στα φιλικά παιχνίδια.

Μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για την κλήση του στην εθνική ομάδα τονίζοντας πως ένα παιδικό του όνειρο έγινε πραγματικότητα.

«Ήταν πολύ μεγάλη τιμή για μένα που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα. Ηταν κάτι που ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Ευχαριστώ τον Θεό και θα παλέψω για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, αλλά και των συμπαικτών μου».

Επιπλέον τόνισε πως κάθε φορά που θα καλείται στην εθνική του ομάδα θα προσπαθεί να είναι έτοιμος προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική του ομάδα. «Όταν καλούμαι στην Εθνική ομάδα πρέπει να είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πρέπει πάντα να είμαι έτοιμος και να κάνω το καλύτερο για μένα και για τον λαό της Σενεγάλης. Δεν ανησυχώ θα έρθει η στιγμή μου», ήταν τα λόγια του Παπέ Σισέ.

Το θέμα για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό είναι να μπορέσει μέσα από τη δουλειά του να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Αυτή την στιγμή είναι τέταρτος στην ιεραρχία, αφού προηγούνται οι Βούκοβιτς, Μιράντα και Μεριά. Είναι μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο να καταφέρει να κερδίσει ξανά έδαφος και να μπει στις βασικές επιλογές του προπονητή του.