Ολυμπιακός: Ο έτοιμος Σωκράτης και ο Μίτσελ που κάτι… σκαρώνει

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μίτσελ κάτι ετοιμάζει στον Λουτσέσκου.

Ολυμπιακός: Ο έτοιμος Σωκράτης και ο Μίτσελ που κάτι… σκαρώνει

Σε ρυθμούς Τούμπας κινούνται στον Ρέντη. Μπορεί οι τόνοι να ανέβηκαν για το θέμα του διαιτητή, αλλά στο προπονητικό κέντρο θέλουν να αφήσουν έξω όλο αυτό το θόρυβο και να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι τρεις βαθμοί θα παιχτούν στο χορτάρι του γηπέδου της Τούμπας και ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του θέλουν η ομάδα τους να είναι πανέτοιμη για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση.

Ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τι δυσκολίες κρύβει αυτό το παιχνίδι όπως γνωρίζει πολύ καλά και την ένταση που θα υπάρχει στο γήπεδο της Τούμπας. Ετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του και ψυχολογικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και επιμένει ότι κανένα δεν λάθος δεν συγχωρείται.

Από 'κει και πέρα ο 59χρονος προπονητής έχει στη διάθεση του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με πρόβλημα τραυματισμού. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός από την Τετάρτη συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του και είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα ο Μίτσελ δεν έχει πάρει ακόμα τις αποφάσεις του, αλλά είναι δεδομένο ότι εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Ο Ισπανός προπονητής ετοιμάζει εκπλήξεις για την ενδεκάδα της Τούμπας και θέλει να αιφνιδιάσει τον Λουτσέσκου. Αρκετές είναι οι θέσεις που φαίνεται να είναι ανοιχτές ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.