Το «μπορούμε το νταμπλ» το πιο σωστό στον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να ακούσουν το σύνθημα ότι «μπορούν το νταμπλ για τον κόσμο», ασχέτως διαιτητών και παρασκηνιακών αντιπαραθέσεων. 

Το «μπορούμε το νταμπλ» το πιο σωστό στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο μεγάλα ντέρμπι μακριά από το γήπεδό του. Για να μείνει κοντά στην κορυφή, με νίκη στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ για τη Super League, για να βάλει θεμέλια πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου με αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ.

Η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη όπως και οι αντίπαλοι που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Όπως βρίσκεται κι ο Ολυμπιακός βέβαια, αρκεί να το συνεχίσει και να βγάλει προσωπικότητα.

Το σύνθημα για το νταμπλ που έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τους ποδοσφαιριστές είναι και το μόνο που πρέπει να έχουν στο δικό τους μυαλό. Και την επιθυμία των οπαδών της ομάδας.

Τώρα, αν δεν μπορεί να βρει το ελληνικό ποδόσφαιρο έναν διαιτητή υψηλότατου επιπέδου από μεγάλη λίγκα για να διευθύνει ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι σαν αυτό της Τούμπας, δεν είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Το - εφόσον περάσουν την ΑΕΚ και πάνε τελικό - αν θα παίξουν στο Πανθεσσαλικό, στο... Γουέμπλεϊ ή στο Μαρακανά, πάλι δεν θα πρέπει να τους απασχολεί καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμη δεν μπορεί να έχει έναν τελικό Κυπέλλου με αίγλη και χωρίς άγχη για φασαρίες και ακόμα χειρότερα.

Το τι γίνεται στα γραφεία της λίγκας, της Β' Εθνικής, του Αυγενάκη και του οποιουδήποτε άλλου επίσης δεν πρέπει να τους απασχολεί. Αν θα πάρουν τα λεφτά οι ΠΑΕ ή αν θα συμφωνήσουν διαφωνώντας (ή θα διαφωνήσουν συμφωνώντας) όπως έγινε στην τηλεδιάσκεψη, κανένα πρόβλημα ή σκέψη για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Κάποιος έπρεπε να περάσει μήνυμα πίστης για το στόχο που μοιάζει δύσκολος, αλλά προφανώς και είναι εφικτός εάν ο Ολυμπιακός με τον προπονητή και τους παίκτες που έχει βγάλει στα γήπεδα την ποιότητά του. Για το Κύπελλο είναι τρία ντέρμπι, για το πρωτάθλημα πολλά περισσότερα. Η σεζόν τώρα αρχίζει, αν το πιστεύουν πράγματι μέσα στην ομάδα θα φανεί. Κι ας σφυρίζει στην Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης και στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης.