Τεβεκέλης: «Πολύ ευχαρίστως αν δεν θέλει ο Ολυμπιακός να μην έρθει»

Ο υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, μίλησε για την αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον ορισμό του Κρούζλιακ.

Τεβεκέλης: «Πολύ ευχαρίστως αν δεν θέλει ο Ολυμπιακός να μην έρθει»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, και μίλησε για την αντίδραση του Ολυμπιακού στον ορισμό του Κρούζλιακ.

«Απλά δημιουργούν κλίμα. Ο Ολυμπιακός ίσως είναι η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος και κάνει αυτά που κάνει. Ο στόχος τους είναι ένας, με τη βοήθεια του Αυγενάκη να πάνε στη διοικούσα. Αυτό και τίποτα άλλο.

Μετά τα μέσα Φεβρουαρίου που ξεκινάει το Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Με όλα αυτά που ακούγονται ποιος ελίτ διαιτητής θα έρθει εδώ για 2.000-3.000 ευρώ; Πρέπει να σοβαρευτούν γιατί δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα και έχει γίνει ένα καλό πρωτάθλημα που το διεκδικούν τέσσερις ομάδες.

Πολύ ευχαρίστως αν δεν θέλει ο Ολυμπιακός να μην έρθει. Όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε 200 μέτρα μακριά από το γήπεδο γιατί δεν άνοιγε η πόρτα, τι έπρεπε να κάνει; Ο Ολυμπιακός έρχεται στην Τούμπα και δεν τους ακουμπάει κανείς. Αν αλλάξει ο διαιτητής θα είναι μεγάλη αποτυχία της ΕΠΟ.

Πλέον με το VAR δεν μπορούμε να μιλάμε για σφυρίγματα διαιτητή στο κέντρο. Ο Διαμαντόπουλος είναι μια εξαίρεση. Εμένα δεν μου λέει κάτι να μένουν οι διαιτητές 2-3 αγωνιστικές εκτός. Εμείς όταν ήμασταν και οι διαιτητές έκαναν λάθος, έμεναν έξω τρεις μήνες.

Οι διάλογοι για μένα δεν θα αλλάξουν κάτι. Σε φάσεις όπως του Φαμπιάνο ή όπως το πέναλτι που έδωσε ο Διαμαντόπουλος, πρέπει να τις αναλύσει ο Μπένετ».