Η διαφωνία της ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ

Η εξήγηση από την πλευρά της ΑΕΚ για την καταψήφιση των προτάσεων στη Super League σχετικά με το ποσοστό από τα κέρδη του στοιχήματος.

Η διαφωνία της ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του Γιώργου Κόσμα εξέφρασε την ικανοποίησή της και τη θετική στάση της για το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου που πρόκειται να λάβει κάθε ΠΑΕ από την κρατική επιχορήγηση από την φορολογία των νικητών των τυχερών παιγνίων, αλλά καταψήφισε την πρόταση του προέδρου της διοργανώτριας Βαγγέλη Μαρινάκη να γίνει ομόφωνα αποδεκτή η γενική κατανομή των χρημάτων στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Από την πλευρά της ΑΕΚ τονίστηκε ότι δεν μπορεί η Λίγκα να λάβει γενική θέση για τον τρόπο που θα μοιραστούν τα χρήματα και να «υποδυθεί» ή να «εξαγνίσει« τον υφυπουργό Αθλητισμού. Μεταξύ άλλων ο κ. Κοσμάς τόνισε ότι το δεύτερο σκέλος της πρότασης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από την ΑΕΚ διότι πόσα χρήματα θα δοθούν στις άλλες λίγκες δεν είναι θέμα της Super League αλλά του υφυπουργού.

Η στάση της ΑΕΚ δεν άλλαξε παρά τις παρεμβάσεις της αναπληρώτριας προέδρου κ. Κοξένογλου ή του εκπρόσωπου του Παναθηναϊκού κ. Μπουτσικάρη.