Μπαλτάκος: «Δεν γίνεται να αλλάξει ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός» (vid)

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στον ορισμό του ξένου διαιτητή στον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Μπαλτάκος: «Δεν γίνεται να αλλάξει ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός» (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον διαιτητή του αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, Ιβάν Κρούζλιακ. Η ομάδα του Πειραιά εξέφρασε την αντίθεσή της για τον ορισμό του Σλοβάκου ρέφερι ζητώντας την άμεση αντικατάστασή του.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στο ζήτημα που έθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» και στον «πόλεμο» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Για τις ανακοινώσεις είπε: «Δεν είναι ευχάριστο γιατί το κλίμα δυναμιτίζεται και δεν βοηθά στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο αυτή η εμμονή των παραγόντων σε θέματα διαιτητικά».

Για το ενδεχόμενο αλλαγής του διαιτητή σχολίασε: «Δεν γίνεται να αλλάξει. Μην ξεχνάμε ότι είναι ξένος διαιτητής και αν αντικατασταθεί θα πρέπει να γίνει από ξένο διαιτητή. Άρα το βλέπω αδύνατο παρότι εγώ δεν είμαι στην ΚΕΔ, ούτε έχω σχέση μαζί της και ούτε θέλω. Δεν θέλω να μαθαίνω τι κάνουν, ούτε θέλω να παρεμβαίνω. Έχω μιλήσει με τον κύριο Μπένετ και ξέρω ότι αυτοί οι διαιτητές επιλέγονται αρκετά πριν τον αγώνα. Είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή. Βεβαίως ο Ολυμπιακός το ζητάει, αλλά δεν βλέπω να γίνεται αλλαγή».