Χριστογεώργος: «Στόχος να πάρω ευκαιρίες στον ΟΦΗ» (vid)

Ο Νίκος Χριστογεώργος εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση του ΟΦΗ.

Χριστογεώργος: «Στόχος να πάρω ευκαιρίες στον ΟΦΗ» (vid)

Ο νεαρός τερματοφύλακας, Νίκος Χριστογεώργος, έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ είναι το γεγονός ότι πιστεύουν στους νέους παίκτες και δίνουν ευκαιρίες. Ένας άλλος λόγος είναι ότι ο προπονητής έδειξε να με πιστεύει μαζί με το σύλλογο και με ήθελαν, και ένας ακόμα λόγος είναι ότι έψαχνα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Οι στόχοι μου σε προσωπικό επίπεδο είναι να δουλέψω πολύ σκληρά με τον προπονητή τερματοφυλάκων και με την ομάδα, να μπω στο πλάνο της ομάδας, να καταλάβω τι ζητάει ο προπονητής ώστε να καταφέρω και εγώ να πάρω παιχνίδια και ευκαιρίες όπως έχει κάνει και ο Χρήστος (Μανδάς) και τις έχει εκμεταλλευτεί.

Οι ομαδικοί στόχοι είναι σίγουρα κάθε Σαββατοκύριακο να κερδίζουμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να παλεύουμε για κάθε αποτέλεσμα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό τον σύλλογο».