Αστέρας Τρίπολης: Κλήθηκε σε απολογία ο Ιγκλέσιας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ματίας Ιγκλέσιας θα βρεθεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό.

Αστέρας Τρίπολης: Κλήθηκε σε απολογία ο Ιγκλέσιας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ματίας Ιγκλέσιας κλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League για να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την 3η-2-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ. τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Matias Walter Iglesias:

"Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 4345_2023/2-2-2023 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 3ης-2-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ., συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο."»