Ολυμπιακός: Μπαίνουν και παίζουν Κανός και Μπουτούτσι

Σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας τα δύο νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, Κανός και Μπουτούτσι *Αμφότεροι πήγαν στον Ρέντη και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση * Έμειναν με ανοιχτό το στόμα με το προπονητήριο!

Ολυμπιακός: Μπαίνουν και παίζουν Κανός και Μπουτούτσι

Ήταν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσής του. Σε αυτήν τη θέση… χώλαινε η ομάδα του Πειραιά και κατάφερε την τελευταία μέρα των μεταγραφών να προχωρήσει στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών.

Σέρτζι Κανός και Ζούμερ Μπουτούτσι είναι τα δύο νέα αποκτήματα των πρωταθλητών Ελλάδας, δύο παίκτες που αλλάζουν τις ισορροπίες στην ενδεκάδα και στο ρόστερ, ενώ αυξάνουν και τον ανταγωνισμό. Από τον Ολυμπιακό έλειπε ταχύτητα και πλάτος και περιμένει πως θα πάρει αυτά τα στοιχεία από τα δύο νέα αποκτήματα. Αμφότεροι έπιασαν ήδη δουλειά και χθες βρέθηκαν στον Ρέντη κάνοντας την πρώτη τους προπόνηση με τους νέους τους συμπαίκτες.

Κανός και Μπουτούτσι έπιασαν αμέσως δουλειά προκειμένου να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ. Δεν θα είναι έκπληξη εάν ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι και ένας τρόπος για να μπορέσει ο Μίτσελ να τους βάλει ακόμα καλύτερα στο κλίμα.

Γεμάτος παιχνίδια ο Κοσοβάρος

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Αυτό που διέρρευσε από τον Ρέντη είναι πως πρόκειται για δύο παίκτες που είναι έτοιμοι να μπουν να παίξουν και… αύριο. Ειδικά ο Μπουτούτσι έχει 19 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Κόνιασπορ. Η τελευταία ήταν στις 29 Ιανουαρίου με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ. Ο Κοσοβάρος άσος σε διάστημα 15 ημερών έχει παίξει τρία παιχνίδια, όλα βασικός και το ένα από αυτά είναι απέναντι στην Μπεσίκτας. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το μόνο που μένει είναι να μπει στο κλίμα της ομάδας, να μάθει τους συμπαίκτες του. Στον Ρέντη έλεγαν τα καλύτερα για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητάς του. Όσον αφορά τον Κανός, μπορεί να μην έχει τόσα παιχνίδια στα πόδια του και από άποψη ρυθμού να είναι πίσω, αλλά βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Προπονούταν κανονικά με την Μπρέντφορντ, απλά του λείπουν παιχνίδια, αφού η τελευταία του συμμετοχή έχει καταγραφεί στις 2 Ιανουαρίου κόντρα στη Λίβερπουλ όταν είχε παίξει μόλις δύο λεπτά. Μπορεί να του λείπει ο ρυθμός, αλλά είναι παίκτης που είναι πολύ καλά προπονημένος, κάτι που διαπίστωσαν και στον Ρέντη οι Πειραιώτες.

Έπαθαν πλάκα

Πάντως εκείνο που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως και ο Κανός και ο Μπουτούτσι έπαθαν πλάκα με το προπονητήριο. Ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του και αντιλήφθηκαν ότι πήγαν σε ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ