Ολυμπιακός: Η Τούμπα και ο Σαμασέκου στο μυαλό του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και ο Μίτσελ αναζητεί τις καλύτερες λύσεις.

Ολυμπιακός: Η Τούμπα και ο Σαμασέκου στο μυαλό του Μίτσελ

Οι μεταγραφές των Κανός και Μπουτούτσι δίνουν εξτρά λύσεις στον Μίτσελ για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ισπανός προπονητής προετοιμάζει τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς και το πρώτο που τον απασχολεί είναι πως θα μπορέσει να περιορίσει τα λάθη στην άμυνα του. Ο Μίτσελ βλέπει το τελευταίο διάστημα ότι η ομάδα του δέχεται φάσεις. Στα ματς με τον Άρη η εστία του παραβιάστηκε έστω κι αν τα γκολ ήταν οφσάιντ. Στο Περιστέρι δέχτηκε την ισοφάριση. Με τον ΟΦΗ βρέθηκε να κυνηγάει και μάλιστα στο τέλος κινδύνεψε να δεχτεί την ισοφάριση σε ένα ματς που θα μπορούσε να το έχει καθαρίσει εύκολα.

Όλα αυτά έχουν θορυβήσει τον Μίτσελ και ενόψει Τούμπας αναζητεί λύσεις για τη σωστή αμυντική λειτουργία. Πλέον δεν είναι θέμα των στόπερ, αλλά συνολικότερα του τρόπου που λειτουργεί η ομάδα του όταν αμύνεται.

Μία σκέψη που έχει μπει στο μυαλό του Μίτσελ είναι ο Σαμασέκου, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μην βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά έχει πολύ καλά τρεξίματα και καλύπτει χώρους. Ακόμη υπάρχουν ημέρες για να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση του 59χρονου προπονητή, αλλά η λύση με τον Σαμασέκου είναι κάτι που το δουλεύει ενόψει ΠΑΟΚ. Βέβαια για να το κάνει αυτό θα πρέπει να ανακατέψει εντελώς την τράπουλα και είναι αλήθεια ότι κάτι τέτοιο δεν το έχει κάνει ποτέ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.