Μπουτούτσι: «Γκολ και ασίστ με Ολυμπιακό, μου είπε τα καλύτερα ο Χασάν»

Οι πρώτες δηλώσεις του Ζούμερ Μπουτούτσι για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. «Μου είπε τα καλύτερα ο Χασάν, μου αρέσει να σκοράρω και να δίνω ασίστ, είμαι καθαρό εξτρέμ»

Μπουτούτσι: «Γκολ και ασίστ με Ολυμπιακό, μου είπε τα καλύτερα ο Χασάν»

Τίτλους στην Ελλάδα και διακρίσεις στην Ευρώπη θέλει ο Ζούμερ Μπουτούτσι, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού να υπόσχεται γκολ και ασίστ, να αναφέρεται στη θέση που αγωνίζεται και να αποκαλύπτει τα λόγια από τον Αχμέντ Χασάν για την ελληνική ομάδα, καθώς ήταν συμπαίκτης με τον Αιγύπτιο στην Κόνιασπορ.

Οι πρώτες δηλώσεις του διεθνούς Κοσοβάρου στο κανάλι του Ολυμπιακού:

«Νιώθω εκπληκτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικούς φιλάθλους. Επομένως νιώθω υπέροχα. Το πρώτο που σκέφτηκα όταν άκουσα για τον Ολυμπιακό ήταν ότι ήτανκάτι που το ήθελα. Πρόκειται για μια ομάδα, που πετυχαίνει πολλές νίκες και πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο. Έτσι, ήθελα να έρθω όσο πιο γρήγορα γινόταν. Είμαι εξτρέμ. Μου αρέσει το παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Μου αρέσει να δίνω ασίστ και να σκοράρω.

Ελπίζω να τα καταφέρω και εδώ. Η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του εξτρέμ. Νιώθω πως εκεί μπορώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μίλησα αρκετά με τον Αχμέντ Χασάν. Είναι γνωστός εδώ. Μου είπε μόνο καλά λόγια για τον σύλλογο. Με ξέρει ως παίκτη, γιατί παίξαμε μαζί στην Κόνιασπορ. Μου είπε ότι θα μου ταίριαζε ο Ολυμπιακός. Είναι καλό παιδί και τον εμπιστεύομαι. Το όνειρο που θέλω να πραγματοποιήσω με τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επίσης να τα πάμε καλά στην Ευρώπη».