Ολυμπιακός: Τα γεμάτα «φτερά» και το πρώτο στοίχημα του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος πλέον στα άκρα της επίθεσης του και παράλληλα ο Μίτσελ καλείται να κερδίσει και ένα μεγάλο στοίχημα.

Ολυμπιακός: Τα γεμάτα «φτερά» και το πρώτο στοίχημα του Μίτσελ

Έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός απέκτησε δύο καθαρόαιμους εξτρέμ, δύο ποδοσφαιριστές που έλειπαν από το ρόστερ του και τους είχε ανάγκη για να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του.

Ο Ζούμερ Μπουτούτσι και ο Σέρτζι Κανός ανήκουν στους πρωταθλητές Ελλάδας και αναμένεται να τους δώσουν αυτό ακριβώς που τους έλειπε. Δηλαδή η ομάδα του Πειραιά να αποκτήσει πλάτος και φυσικά να γίνεται πιο εύκολη και καλύτερη η δουλειά των μέσων.

Φυσικά όλα κρίνονται στο χορτάρι κι εκεί θα κριθούν και τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού. Αυτό που έχει σημασία, όμως, σε πρώτη φάση για τον Μίτσελ είναι πως έχει πλέον στη διάθεση του δύο ποδοσφαιριστές που του έλειπαν και τον είχαν υποχρεώσει να παίζει με τα τρία «δεκάρια».

Κανός και Μπουτούτσι είναι δεδομένο ότι αυξάνουν τον ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό, αφού πλέον για να κερδίσει κανείς θέση στην αρχική ενδεκάδα θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη. Το πρώτο μεγάλο στοίχημα του Ισπανού τεχνικού, όμως, είναι να καταφέρει να βάλει τα δύο νέα αποκτήματα γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Τα μεγάλα ματς πλέον διαδέχονται το ένα το άλλο και το σημαντικό για τον Ισπανό είναι να μπορέσουν να προσαρμοστούν άμεσα οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές.