Ψάχνει νέο γήπεδο η ΑΕΛ; – Αποχωρεί η ομάδα από το AEL FC ARENA!

Θέμα μετακόμισης της ΑΕΛ από το AEL FC ARENA έχει προκύψει σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας.

Ψάχνει νέο γήπεδο η ΑΕΛ; – Αποχωρεί η ομάδα από το AEL FC ARENA!

Μετά τις νέες δηλώσεις για το ψυχικό «άδειασμα» που αισθάνεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και τις αποφάσεις που αναμένεται να πάρει στις επόμενες ημέρες, τη νέα κόντρα που ξέσπασε με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, προστίθεται ξανά το θέμα της έδρας για την ΑΕΛ, που φαίνεται πως ψάχνει νέο «ποδοσφαιρικό σπίτι» καθώς αποχωρεί από το AEL FC ARENA!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις για το AEL FC ARENA που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα μεταξύ της Γήπεδο Α.Ε. και της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη χρήση του γηπέδου που δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, παίρνουν μία περίεργη τροπή με τη δεύτερη να κάνει άρση της χρήσης του γηπέδου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ΑΕΛ αποχωρεί από το γήπεδο και θα ψάξει νέα στέγη για τα επόμενα παιχνίδια της.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο πλευρές περιμένουν την δικαστική απόφαση μετά την αγωγή που κατέθεσε η ΠΑΕ για τη μείωση του μισθώματος του γηπέδου. Έως τώρα λοιπόν η ομάδα αγωνιζόταν με προσωρινό παραχωρητήριο που έδινε η Γήπεδο ΑΕ στην ομάδα. Παραχωρητήριο όμως που έληξε σήμερα για να ακολουθήσει και η άρση ενδιαφέροντος της ΑΕΛ.

Αυτό από τη Super League μεταφράζεται πως η ΑΕΛ δεν μπορεί να κάνει χρήση του γηπέδου από τη στιγμή που δεν υπάρχει το παραχωρητήριο με την ομάδα να καλείται να βρει αλλού τη λύση όπως στο γήπεδο της Λαμία, της Λιβαδειάς, ή και του γειτονικού Βόλου από τη στιγμή που για το στάδιο Αλκαζάρ κρίνεται ακατάλληλο.

Τέλος, θυμίζουμε πως η ΠΑΕ έχει εκκενώσει το χώρο όπου φιλοξενούνταν το Queen’s Bar, όπως και άλλων χώρων ζητώντας μόνο τη μίσθωση του γηπέδου.

Πηγή: tinealarissa.gr