O Nάτχο έχει ξαναβάλει γκολ σαν αυτό με τον Αστέρα- Δείτε τα βίντεο (vids)

Ο Μπίμπρας Νάτχο μπορεί να αγωνίζεται ως μέσος αλλά το έχει αυτό το γκολ που πέτυχε κατά του Αστέρα Τρίπολης.

O Nάτχο έχει ξαναβάλει γκολ σαν αυτό με τον Αστέρα- Δείτε τα βίντεο (vids)

Πάνω από 50 γκολ έχει σημειώσει ο Νάτχο στην καριέρα του η οποία ξεκίνησε το 2006 από τη Χάποελ Τελ Αβίβ για να συνεχιστεί στη Ρωσία και στην Ελλάδα (πρώτα ΠΑΟΚ και τώρα Ολυμπιακό).

Ένα δείγμα της ικανότητάς του να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα είδαμε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν μπήκε ως αλλαγή και χάρισε τη νίκη στους ερυθρόλευκους με γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις.

Ήταν ένα ωραίο γκολ σε δημιουργία, συγχρονισμό και εκτέλεση, που ξεκίνησε από τη σέντρα του Ποντένσε. Ακολούθησε η κεφαλιά-πάσα του Γκερέρο και το γρήγορο σουτ του Ισραηλινού που έστειλε τη μπάλα στα γωνία.

Το γκολ μόνο τυχαίο δεν ήταν για τον Νάτχο, αφού ανιχνεύοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε ένα παρόμοιο που είχε σημειώσει όταν αγωνιζόταν με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δείτε τη φάση στο 1.44 του βίντεο...

Την κίνηση αυτή στα πλευρά της αντίπαλης άμυνας την κάνει συχνά ο Νάτχο. Την έκανε και στον αγώνα με την ΑΕΚ που έγινε πέρσι τον Αύγουστο για τα προκριματικά του Champions League, πετυχαίνοντας το γκολ που έστειλε τη ρωσική ομάδα στον άλλο γύρο και την Ένωση στο Europa League.