Αστέρας Τρίπολης: Επέστρεψε ο Αλάγκμπε - Δανεικός και επίσημα στην Ούιπεστ ο Αντζουλάς

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την επιστροφή του Αλάγκμπε και το δανεισμό του Αντζουλά στην Ούιπεστ

Αστέρας Τρίπολης: Επέστρεψε ο Αλάγκμπε - Δανεικός και επίσημα στην Ούιπεστ ο Αντζουλάς

Μία επιστροφή και μία αποχώρηση ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Συγκεκριμένα η ομάδα της Αρκαδίας γνωστοποίησε την επιστροφή του Αλάγκμπε που βρισκόταν ως δανεικός στο Λουξεμβούργο και ταυτόχρονα το δανεισμό του Αντζουλά στην Ούιπεστ.

Η ανακοίνωση για τον Αλάγκμπε αναφέρει: «Ο ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, Oluwatobiloba Adefunyibomi Alagbe, στην ομάδα μας, μετά τον δανεισμό του στην ομάδα του Λουξεμβούργου, Progrès Niederkorn».

Ο Αλάγκμπε δήλωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Επιστρέφω στον Αστέρα έχοντας γεμίσει με νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες και με την υπόσχεση ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα όποτε με χρειαστεί. Αισθάνομαι ότι για εμένα μια νέα πρόκληση μόλις ξεκίνησε».

Η ανακοίνωση για τον Αντζουλά αναφέρει: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Αντζουλά στην ομάδα της Ουγγαρίας, Újpest FC. Ο Αστέρας Τρίπολης διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ευχόμαστε στον Γιώργο Αντζουλά κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που ακόμη ένα παιδί που προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας θα αγωνίζεται σε πρωτάθλημα του εξωτερικού».