Κανός: «Ο Μίτσελ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στον Ολυμπιακό»

Ο Σέρτζι Κανός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει, αλλά και στον ρόλο που έπαιξε ο Μίτσελ στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Κανός: «Ο Μίτσελ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στον Ολυμπιακό»

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Σέρτζι Κανός από τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός εξτρέμ προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV, ενώ πάτησε για πρώτη φορά στο χορτάρι του «Γ.Καραϊσκάκης».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πετάω στα σύννεφα με την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό.

Μίλησα με τον Μίτσελ και έπαιξε σημαντικό ρόλο να έρθω εδώ. Ήταν μία μεγάλη στήριξη για μένα γιατί θέλω να παίζω. Θέλω να είμαι σημαντικός και ο Μίτσελ θέλει να είμαι σημαντικός. Είμαι εδώ να τα δώσω όλα.

Πάντα ήξερα τον Ολυμπιακό από το Champions League. Όλος ο κόσμος ξέρει τον Ολυμπιακό.», δήλωσε αρχικά ο Κανός και πρόσθεσε για τις ικανότητες του στο γήπεδο:

«Είμαι γρήγορος και μου αρέσουν οι ντρίμπλες και οι καλές σέντρες, αλλά μου αρέσει και να βοηθάω την ομάδα στην άμυνα. Και φυσικά μου αρέσει να σκοράρω. Προσπαθώ όσο μπορώ να βρίσκομαι μέσα στην περιοχή με αυτό τον σκοπό.

Οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν γκολ και ασίστ, γιατί θα τα δώσω όλα για αυτή την ομάδα.

Το μήνυμα μου είναι ότι θα διασκεδάσουμε πολύ το επόμενο διάστημα, θα περάσουμε όμορφα και θα είμαστε ευτυχισμένοι.»