ΟΦΗ: Πάτησε Ηράκλειο ο Λουίζ Φελίπε - «Να πετύχω πολλά γκολ» (pics)

Ο Λουίζ Φελίπε «πάτησε» Ηράκλειο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, με τον κόσμο της ομάδας να τον υποδέχεται θερμά. «Θέλω να πετύχω πολλά γκολ – Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΦΗ και τον κόσμο του», δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

ΟΦΗ: Πάτησε Ηράκλειο ο Λουίζ Φελίπε - «Να πετύχω πολλά γκολ» (pics)

Έφτασε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου πριν από λίγη ώρα ο Λουίζ Φελίπε. Ο 30χρονος φορ που τα έχει βρει σε όλα με τον ΟΦΗ, «πάτησε» Κρήτη μετά την συμφωνία της ομάδας με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να φορέσει για δεύτερη φορά τα «μελανόλευκα». Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετός κόσμος του ΟΦΗ βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ο Βραζιλιάνος θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ. Θυμίζουμε ότι ο Λουίζ Φελίπε έρχεται στον ΟΦΗ με μεταγραφή και όχι ως δανεικός από την Πορτογαλική ομάδα, έχοντας αποκτήσει τα δικαιώματά του στο 100%.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Λουίζ Φελίπε ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω. Έχω ζήσει καλές στιγμές εδώ και θέλω να ζήσω ανάλογες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ, μου έστελναν πολλά μηνύματα τον τελευταίο καιρό και μου ζητούσαν να επιστρέψω. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και η ομάδα να πετύχει πολλές νίκες. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, έκανα προπόνηση και αν με χρειαστεί ο προπονητής είμαι έτοιμος να παίξω».