Ιωνικός: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Αλέν και Ρασίντ

Μετά την μεταγραφή με την μορφή δανεισμού του Δημήτρη Μάνου από την Μπαντίρμασπορ, ο Ιωνικός προχωρά σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Μπόμπι  Άλεν και Ρασίντ Μπουένα.

Ιωνικός: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Αλέν και Ρασίντ

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Ιωνικό!

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Μπόμπι Άλεν και Ρασίντ Μπουένα, ενώ νωρίτερα σήμερα έκλεισε και τον Δημήτρη Μάνο ως δανεικό από την Μπαντίρμασπορ.

Ο πρώην ερυθρόλευκος, Μπόμπι Άλεν, προορίζεται ως μπακ απ του Λευτέρη Χουτεσιώτη και πέρα από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό (2019/20, 8 συμμετοχές) έχει αγωνιστεί στις σουηδικές Έρεμπρο και Ντάλκουρντ, ενώ ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του είναι από τον περασμένο Αύγουστο η Αζαξιό (12 συμμετοχές).

Από την άλλη μεριά, Ρασίντ Μπουένα έμεινε ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία τη φετινή σεζόν μέτρησε εννιά συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις και τρεις εξ αυτών στους ομίλους του Conference League. Ο 31χρονος κεντρικό αμυντικός έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις Κλουζ, Σέπσι, Νταντί Γιουνάιτεντ και Ντονκάστερ, ενώ στο παρελθόν είχε σημειώσει και δύο συμμετοχές με την εθνική Αλγερίας U23.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί από τον Ιωνικό και ένας επιτελικός χαφ, μετά και την αποχώρηση του Αίας Άοσμαν που έχει προηγηθεί.