Άρης: Με Ρουπ και επιστροφές η προπόνηση

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε ο Λούκας Ρουπ. Στο κανονικό πρόγραμμα και οι Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο.

Άρης: Με Ρουπ και επιστροφές η προπόνηση

Θετικά είναι τα νεότερα στο «στρατόπεδο» του Άρη για τον προπονητή Άλαν Πάρντιου, ενόψει και της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ιωνικό (4/2) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων», ο Λούκας Ρουπ, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα μετείχαν και οι Νικολάς Ενκουλού, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ραφαέλ Καμάτσο.

Την ίδια στιγμή, ο Σαλέμ Εμπακατά ακολούθησε μέρος της προπόνησης και ο Λουίς Πάλμα έκανε ατομικό.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές περιλάμβανε γυμναστήριο, ενεργοποίηση, ασκήσεις τεχνικής για όλους στο ξεκίνημα και στη συνέχεια παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για όσους δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο»), ενώ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Φαμπιάνο Λέισμαν που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με ΟΦΗ (23η Αγωνιστική, εκτός έδρας) και Ατρόμητο (24η Αγωνιστική, εντός έδρας).